HTML

Monszuntól monszunig

A távolságot, mint üveggolyót, megkapjuk. Vagyis megszerezzük magunknak. De legalábbis elutazunk Indiába.

Linkblog

2008.07.08. 22:02 Blökibazár.hu

És még pár pillanat Delhi életéből

Ez a hét az otthonunk kialakításáról szólt: először is bulldogelszántsággal felkutattuk az elérhető legolcsóbb és legkellemesebb kiadó szobát, aztán begyűjtöttük mindennapi életünk legfontosabb kellékeit (a shimlai bazársor boltosainak legnagyobb örömére), végül lelkesen takarítottunk, takarítottunk és megint csak takarítottunk.

Most végre itthon(!) ülünk, szól a zene, füstöl a füstölő, összetolt ágyainkon mintás a vadiúj ágytakaró.

Viszont mindezek épp eléggé lekötöttek minket ahhoz, hogy ne érjünk rá blogon tudósítani barátainknak, rokonainknak és üzletfelenknek arról az ezernyi dologról, amiről szeretnénk.

De hogy ne maradjatok hírek és képek nélkül, mutatunk pár fotót Delhiről, hogy láthassátok, amit mi láttunk.

Old Delhi utcarészlet, riksásfiúval

 

Kelmeárusok sikátora Old Delhiben

 

Metró New Delhiben

 

A Majnu-ka-tilla negyed főtere

 

Kávézó a Majnu-ka-tillában 

 

Egyelőre nem szolgálok bővebb részletekkel arról, amit a képeken láthattok, de a most következő ráérősebb napokon ezt is pótolni fogom. Addig meg bátran engedjétek szabadon a fantáziátokat!

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://monszun.blog.hu/api/trackback/id/tr91559546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

t443 2008.07.08. 22:27:44

A képeken a hatalmas emberforgatag ellenére egészen kellemes és majdhogynem tiszta utcakép tárul a kedves szemlélő elé. Érdekes kontrasztot figyelhetünk meg a Metró New Delhiben és a Majnu-ka-tilla negyed főtere között, a modern és a módfelett öreg utcakép sürgeti a gondolatokat a publikumban.
A kávézó Majnu-ka-tillában az idegen amerikai őrület, és az asztalterítől képez markáns ellentétet, a turistában az izgalommal teli félelem, és a kíváncsiság ötvöznek kétkedő disszonanciát.

Bazsimaki 2008.07.08. 22:59:40

Ja, ja... Jut eszembe, Budaörsön is esett ma? :D

Yázmin 2008.07.09. 09:39:16

mennnnyi sok kutyus:-(((((((((
de rossz ezt látni:-(((

Zolabori 2008.07.09. 13:53:10

Örülök, hogy alakul a kecó!
Takarítgattok? Mosogatással hogy álltok? hihihi:)))
"Itthon".....Nana! Az itt van! Nem adom a tibetieknek az egy szem unokabátyómat :) Se nem annak egy szem kis feleségét sem :)
Úgyhogy ne nagyon érezzétek otthon magatokat....Na jó, érezzétek csak, de csak a következő monszunig, irrgumburrgum :)

ui: Nagyon vagány a pepsi kávézó, főleg az abrosz tetszik, hoztok nekem egy olyant? :)

Zolabori 2008.07.09. 13:58:39

Remélem legalább ilyen full extrás lesz a 4-es metró is nálunk ( ha egyszer megépül) külön tetszenek a nyilak, melyek jelzik, hogy merre van a felszállás, merre a leszállás. Így elkerülhető a lökdösődés, és ha ajtóhoz akarok bekészülni, nem kell a fekete gumin lesni a lábnyomokat, amik az ajtó helyét jelzik :)

Ezoli 2008.07.11. 12:37:45

sziasztok!
jó látni, és olvasni, hogy végre eljutottatok Indiába!!!! régóta terveztétek és tessék, itt van, illetve ott vagytok!!!! örült jóóó!!! de tényleg!!!!
jó, hogy új "világok" nyilnak meg előttetek!!!!
Adrián! a fotók eszméletlen jók!!! magával visz, szinte "ott" vagyok, amerre Ti is jártok!!! abszolut átjönnek az érzések, hangulatok!!!! ahogy mondani szokás, űberfasza!!!!
:)

La_hada 2008.07.12. 22:25:45

én is szeretnék még sok sok képet. csodaszépek a színek!

Lenke 2008.07.18. 20:02:21

nos, minthogy a mexikoi irodai cickanyelet ritmusa penteken abszolut megengedi a blogokon valo logast esatobbi, kommentalok: ilyen metrot en is szeretnek, de legfokepp azert, mert bizti rengeteg ember lakik ott, csak ez a kepen nem latszik. Huuuudeszexi, mondana erre mexikoi kedvesem (a hu-de-szexi-a-csajom volt az egyik elso dolog, melyet magyarul megtanult, a "szeretlet, sajommm"-mal egyetemben ;))
es tenyleg nagyon szepek a kepek meg a szinek!
süti beállítások módosítása